ANASAYFA / ANASAYFA / ZORUNLU TATİLİN UZATILMASI

ZORUNLU TATİLİN UZATILMASI

Değerli velilerimiz,

Milli Eğitim Bakanlığımızca 29 Nisan 2020 tarihinde yapılan açıklamaya göre eğitime verilen ara 31 Mayıs 2020 tarihine kadar uzatılmıştır.

Eğitim öğretimde aksamayı en aza indirmek için verilen bu zorunlu arada, En iyiler Anaokulu öğretmenleri olarak hazırlamış olduğumuz etkinlikleri periyodik olarak sizlere göndermeye devam edeceğiz. Radyo En iyileri belirli aralıklarla kullanmaya devam edeceğiz.

Bu süreçte öğretmenlerimiz öğrencilerimize yönelik psikolojik destek ve motivasyon çalışmalarını yürütürken, siz velilerimizle de iletişimi sürdüreceklerdir.

Milli Eğitim Bakanlığımızın vereceği karar doğrultusunda okulların açılması durumunda pekiştirme ve telafi eğitimleri yapılmaya devam edecektir. Bakanlığımızca belirlenecek tüm telafi çalışmalarını, hem öğrenilen konuların pekiştirilmesi hem de öğrencilerimizin sosyal hayata yeniden uyum sağlayabilmeleri için iyi bir fırsat olarak değerlendireceğiz.

Virüs salgını nedeniyle sizlerden ve öğrencilerimizden en büyük isteğimiz evinizi En İyiler Anaokuluna, odanızı tospağalar Sınıfınıza dönüştürmenizdir,  tıpkı 23 Nisan’da yapmış olduğunuz gibi.

En iyiler Anaokulu olarak birinci önceliğimiz, öğrencilerimizin ve sizlerin sağlığıdır. Bu bağlamda sağlık çalışanlarımızı da unutmadık. Bu zorlu süreci hep birlikte daha da güçlenerek aşacağız. Öğrencilerimizi çok özledik. Yeniden birlikte sağlıklı olacağımız zamanlara kavuşmak dileğiyle,

Sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dileriz.

ÖZEL TEKİRDAĞ EN İYİLER ANAOKULU

KAPILARIMIZI TEKRAR AÇIYORUZ

1 Haziran 2020 Pazartesi günü gerekli tedbirler fazlasıyla alarak çok özlediğimiz çocuklarımıza kapılarımızı tekrardan açıyoruz. …