ANASAYFA / ANASAYFA / İYİ Kİ VARSINIZ TOSPAĞALARIMIZ.

İYİ Kİ VARSINIZ TOSPAĞALARIMIZ.

Sayın velimiz

Tospağalarımızla birlikte 2019-2020 Eğitim öğretim dönemini tamamlayamamanın burukluğunu hissetsek de çocuklarımızla yüz yüze paylaştığımız çok kıymetli anıları keyifle hatırlıyoruz. Hayata hazırlık süreçlerinde çocuklarımıza rehberlik edebilmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Okul sürecimiz boyunca desteğinizi ve takdirinizi bizlerden esirgemediğiniz, pandemi süreci boyunca da çocuklarımız için göstermiş olduğunuz gayretinizden ötürü siz değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Sizinle ve çocuklarımıza yolumuzun En İyiler Anaokulunda kesişmiş olması bizim için çok büyük bir şans. Çocuklarımızın ışığı, gülüşü hiç kaybolmasın! Çocuklarımız için; bol bol dinlenecekleri, keyif dolu, çok daha sağlıklı bir tatil dönemi diliyoruz.

İyi ki varsınız Tospağalarımız.

Sizleri çok ama çok seviyoruz.

UYGULANACAK TEDBİLER

Sevgili Velilerimiz Çocuklarımızın ve çalışanlarımızın sağlıklarını tehlikeye atmamak adına 1 Haziran 2020 Pazartesi gününden sonra …